8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 7., 2. em. 16. | +36 20 980-6954
www.inform-line.eu | info(kukac)inform-line.eu

Számos kiadvány létrehozásában működtünk közre szerkesztői, tervezői, nyomdai előkészítési feladatok elvégzésével. Egy válogatás ezek közül.

 uton  evadkonyv  az en rosette i kovem
Úton – avagy egy debreceni hetilap története. Szerző és kiadó. A könyv a rendszerváltozás idején a pártállami felügyelet-jóváhagyás nélkül a legelsők között született hetilap létrejöttének és működésének történetét dolgozza fel – egyúttal némi társadalmi körképet is rajzolva az 1980-as évek végének, a kilencvenes évek elejének vidéki Magyarországáról. Nemzeti Színház – Évadkönyv. A Nemzeti Színház 2013/14-es és 2014/15-ös évadának áttekintése, összefoglalása – a színpadi produkcióktól a „nyitott színház” koncepció megvalósulásának bemutatásán át a szervezeti adattárig. A tervezett sorozat tartalmi koncepciójának kidolgozása, valamint az első kötet grafikai-tipográfiai tervezése, majd a szerkesztésben való részvétel és a nyomdai előkészítés feladatainak elvégzése. 2016  Az én rosette-i kövem (négy mai spanyol dráma). A Nemzeti Színház által kiadott kötet grafikai-tipográfiai tervének elkészítése, valamint a nyomdai előkészítés feladatainak elvégzése. 2016
 hadifogoly  nemzeti magazin
Gyorsan haza! Szkoro damoj! (Szoboszlay György főhadnagy szovjet hadifogságban írt naplója 1946–1947). A kötet grafikai-tipográfiai tervének elkészítése, valamint a nyomdai előkészítés feladatainak elvégzése. 2018 | még több a könyvről » Nemzeti Magazin – a Nemzeti Színház által kiadott, havonta megjelenő magazin koncepciójának kidolgozása, majd a szerkesztési és nyomdai előkészítési feladatokban való közreműködés. 2013-tól | korábbi számok »