8300 Tapolca, Deák Ferenc utca 7., 2. em. 16. | +36 20 980-6954
www.inform-line.eu | info(kukac)inform-line.eu

Vállaljuk egyedi vagy rendszeresen megjelenő kiadványok komplex elkészítését vagy részfeladatok elvégzését – szórólapoktól több oldalas prospektusokon át könyvek kivitelezéséig.

kiadványszerkesztés – Photo by Thought Catalog on Unsplash

A komplex kivitelezés folyamata:

> kiadványterv > grafikai terv > szövegírás, fotózás  > szerkesztés > nyomdai előkészítés > korrektúra > nyomdai lebonyolítás

Ha kérdése van, bővebb információt vagy ajánlatot kér, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | REFERENCIÁK »

Vállaljuk mikro- és kisvállalkozások, önkormányzatok és önkormányzati intézmények, civil szervezetek külső és belső információs rendszerének áttekintését, átfogó kommunikációs koncepciók kidolgozását vagy egy-egy részterülethez kapcsolódó kommunikációs javaslatok elkészítését.

kommunikációs tanácsadás – Photo by rawpixel.com from Pexels

Vállalunk folyamatos kommunikációs tanácsadást – ami a szervezet kommunikációs problémáinak, feladatainak megoldására tett javaslatokon túl a feladatok elvégzésében, megvalósításában való aktív közreműködést is tartalmazza.

Ha kérdése van, bővebb információt vagy ajánlatot kér, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A webes kommunikáció körébe tartozó valamennyi területen vállalunk feladatokat – mind a tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetésig terjedő komplex megbízás keretében, mind pedig egy team tagjaként, egyes részterületeken való közreműködéssel.

internet, webdesign

» honlapok készítése

Vállaljuk cégek, intézmények, civil szervezetek, vállalkozások, önkormányzatok honlapjainak teljes körű elkészítését:

> tartalmi koncepció > grafikai terv > technikai fejlesztés > alaptartalom feltöltése > publikálás

» honlapok működtetése: a tartalom gondozása, karbantartása, fejlesztése

Teljes körű internet-szerkesztőségi szolgáltatást nyújtunk – akár az általunk készített, akár már meglévő honlapoknál is.

Ez a szolgáltatásunk magában foglalja az átadott anyagok nyelvi-szerkesztői gondozása, valamint a honlapon való megjelentetése mellett a folyamatos szerkesztőségi-kommunikációs tanácsadást is: mire és hogyan lehetne még jobban, célszerűbben, hatékonyabban használni az internetes megjelenést?

» honlapok elemzése, értékelése, fejlesztési javaslatok készítése

Vállaljuk működő honlapok átfogó elemzését, ami magában foglalja a megjelenő tartalom belső struktúrájának vizsgálatát, a honlap funkcionális értékelését, a felhasználói szempontok érvényesülésének áttekintését. Természetesen az elemzés kiegészül a fejlesztésre vonatkozó javaslatokkal is – figyelemmel a megrendelő céljaira és lehetőségeire egyaránt.

» technikai szolgáltatások

Tárhelybérlet, domainkezelés és -fenntartás, általános rendszergazdai felügyelet.

Ha kérdése van, bővebb információt vagy ajánlatot kér, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | REFERENCIÁK »